Eurovore: Reiter - Eurovore

Aller au contenu

Page 1 sur 1

Reiter

#1 L'utilisateur est hors-ligne   lixiaoyao1994 

  • Posteur Débutant
  • Groupe : Membres
  • Messages : 28
  • Points : 0
  • Inscrit(e) : 05-juillet 17

Posté 11 juillet 2017 - 03:55

Jika ia membantu, anda boleh log tarikh Adidas ZX Flux Dames yang anda beli pasangan terakhir anda di telefon anda, atau tarik keluar tapak dan tulisnya di dalam kasut dengan penanda, kata Schoene. Banyak aplikasi yang sedang berjalan dan log latihan dalam talian, seperti Strava dan Garmin Connect, akan menjejaki jarak tempuh pada kasut anda jika anda memasukkannya apabila anda membelinya. Atau anda boleh membeli Nike Air Max Tavas Donne Mino, peranti yang sesuai di dalam kasut anda untuk memantau setiap pemampatan (runmino.com, $ 15).
Malah kasut kasut anda boleh membantu. Anda tidak boleh melihat apabila buih kehilangan kelesuannya, kerana midsole yang diberi nama yang sesuai terletak di antara tapak dan tapak luaran. Tetapi terdapat beberapa isyarat visual: Lubang di bahagian atas, tapak kaki, dan lipatan kekal pada bahagian berbuih panel sisi adalah semua berita buruk.
"Jika anda mengambil kasut dan anda www.fizelson.fr membengkokkannya di bola kaki di mana anda menolak dan ia mencubit dan jenis lipatan dengan separuh dengan lipatan pepejal, itu adalah satu lagi petunjuk bahawa buih itu dimampatkan Nike Air Max Command Hombre ke belakang sekali lagi," Mleziva berkata.
Tidak peduli bagaimana anda menyimpan tab, cubalah cubaan pintar Mleziva apabila anda fikir ia adalah masa untuk penggantian. Beli pasangan kedua dan peralihan perlahan, berputar antara yang baru dan lama setiap hari atau dua. "Apabila anda dapat memberitahu perbezaan drastik antara kasut anda dan anda tahu satu pasangan ditembak, anda boleh menghapuskannya," katanya. Terlarang.Semua tiga pakar bersetuju: Main dalam kasut lari, bukan salib pelatih atau model yang dibuat untuk sukan lain. Sekiranya anda tidak pernah sebelum ini, pergi ke kedai menjalankan khusus di kawasan anda, di mana jurujual terlatih boleh melihat Nike Air Max Zero Womens langkah anda dan membuat cadangan pada kasut terbaik untuk anda. Dapatkan beberapa jenama dan model yang berbeza dan pilih berdasarkan Keselesaan, tidak kelihatan atau harga, Nike Air Max 90 Femme Blanche Reiter menasihatkan. Anda tidak perlu mengeluarkan $ 200 untuk kasut yang baik, tetapi mengharapkan untuk menghabiskan kira-kira $ 100-pasti, ia adalah pelaburan, tetapi itu hanya satu-satunya perkara yang anda perlukan sebagai pelari. Tambahan pula, anda akan mendapat lebih banyak hayat daripada pasangan yang berkualiti tinggi dan sesuai daripada yang tidak berfungsi dengan baik dengan biomekanik anda. Juga, ingat bahawa walaupun tugas menambah ketegangan pada kasut anda. Pertimbangkan untuk menjaga satu pasangan utama untuk berjalan sendirian, dan menggunakan beberapa yang anda baru-baru ini bersara untuk berjalan atau melakukan tugas, Reiter menasihati. Nike Air Huarache Femme Sekiranya anda memakainya dan mengesan jarak tempuh, pastikan anda menambahkan beberapa mingguan mingguan ke 10,000 langkah setiap hari sama dengan kira-kira 3 hingga 4 batu untuk Adidas NMD Heren kebanyakan orang, kata Schoene. Tawaran musim panas terbaru Nike untuk pemain golf adalah Diilhamkan oleh kasut sukan tenis Classic ikon itu. Kasut golf baru, yang datang dari putih, hitam atau laut, mengambil isyarat reka bentuk mereka dari sukan lain. "Golf dan tenis serupa dalam banyak hal berkaitan dengan tradisi masa, kesukanan, warisan, dan juga klasik dalam semua cara," kata pengarah reka bentuk kasut, James Arizumi dalam kenyataan akhbar.
0

Page 1 sur 1


Réponse rapide

  

1 utilisateur(s) en train de lire ce sujet
0 membre(s), 1 invité(s), 0 utilisateur(s) anonyme(s)