Eurovore: Jangan - Eurovore

Aller au contenu

Page 1 sur 1

Jangan

#1 L'utilisateur est hors-ligne   lixiaoyao1994 

  • Posteur Débutant
  • Groupe : Membres
  • Messages : 28
  • Points : 0
  • Inscrit(e) : 05-juillet 17

Posté 31 juillet 2017 - 06:02

Bercakap mengenai perjalanan bas ke awal di Hopkinton. Perjalanan panjang-sekurang-kurangnya satu Nike Air Max 95 Herren jam-di bas sekolah yang tidak bermakna bilik air. Ingatlah itu.
Pertimbangkan-sememangnya lakukan-memakai lapisan pakaian yang tidak dapat dibuang sebelum perlumbaan untuk membuat anda hangat dan kering. Apa-apa sahaja dan semua yang tinggal di kampung atau pada permulaan tidak akan datang kembali supaya mengelakkan memakai pakaian yang anda tidak berniat untuk tidak lagi melihat. Begitu juga untuk kasut (pertimbangkan untuk memakai pasangan lama dan memakai kasut perlumbaan anda sebelum permulaan).
Berpakaian untuk cuaca. Sekiranya ia adalah hari yang hangat dan cerah, gunakan pelindung matahari, topi dan tongkat untuk warna-warna cahaya dan Nike Air Max 90 Femme Noir et Rose bahan-bahan wicking kelembapan. Sekiranya ia basah, sediakan dengan sewajarnya.
Sebaik sahaja anda tiba di kampung, cari tempat dan panggilnya sendiri. Anda akan berada di sana untuk seketika jadi cuba dan selesaikan. Terdapat air, Gatorade, kopi dan juga makanan ringan jika anda memerlukannya.
Walaupun sejumlah besar mereka, beratur untuk tandas akan panjang. Apapun yang anda lakukan, Nike Air Max 90 Hombre jangan tinggalkan ini pada minit terakhir. Sebagai tambahan kepada tandas di Villiage Athlete, lebih banyak terdapat di laluan ke koridor permulaan.
Bergantung pada tugasan gelombang dan corral anda, anda akan dipanggil untuk membuat perjalanan anda ke koridor permulaan kira-kira sejam sebelum perlumbaan. Ia adalah satu batu penuh (1.6K) ke koridor dan diberikan semua orang, anda akan terpaksa melakukannya pada jalan yang perlahan. Pertimbangkan Nike Air Max 90 Womens Black pemanasan ini dan jika anda boleh, pertimbangkan untuk melakukan latihan pra-perlumbaan di sini, jika dan di mana ruang dibenarkan.
Anda juga akan terpaksa menunggu di korral itu sendiri dan ini www.johnzonn.co.uk juga menjadi terlalu ramai. Kami mencadangkan melekat sama ada di sebelah kanan atau kiri. Sekiranya anda dalam satu gelombang, batu 1 atau 2, pasti cuba menggantung di sebelah kiri supaya anda dapat melihat golongan elit keluar dari gereja dan menuju ke arah depan.
Jangan buat kesilapan, 5K pertama adalah bahagian terpenting dari seluruh bangsa. Anda akan tergoda untuk berlari dengan cepat memandangkan sifat kursus menurun dan hakikat bahawa anda akan segar dan penuh dengan adrenalin. Jangan keluar terlalu cepat atau anda akan bayar kemudian. Teruskan pelan anda. Jika anda "bernasib baik," sebilangan besar peserta lain sebenarnya akan Nike Air Max 2016 Femme memperlahankan anda untuk beberapa batu pertama. Itu bukan perkara yang buruk. Bersabarlah.
Tidak seperti kebanyakan kaum, Boston cukup besar sehingga anda hampir selalu dikelilingi menjadi peserta Adidas NMD Hombre yang ikhlas. Ini boleh membuat kesukaran untuk menilai tahap anda kerana sesetengah akan mempercepatkan sementara yang lain akan semakin perlahan. Mudah-mudahan, anda mempunyai pelan pacing anda yang unik dan khusus dan sekali lagi, kami sangat menyarankan anda mengikutinya.
Ramai sepanjang kursus ini banyak tetapi keseluruhannya sangat besar (dan kuat) di setiap bandar yang akan anda lalui. Gunakan tenaga dan semangat untuk mengambil fikiran anda dari perlumbaan. Lihatlah mereka, senyum kerap dan katakan "Terima kasih" apabila dan jika boleh.
0

Page 1 sur 1


Réponse rapide

  

1 utilisateur(s) en train de lire ce sujet
0 membre(s), 1 invité(s), 0 utilisateur(s) anonyme(s)